Onderzoek & Consultancy

Wens je als organisatie beter zicht te krijgen op de gezondheid van jouw medewerkers of hulpvragers? Of zoek je manieren om de gezondheid van jouw medewerkers of hulpvragers te optimaliseren? 


In samenwerking met ATUMI consulting, verlenen we vanuit PRAKTIJK50 deskundig en wetenschappelijk onderbouwd advies inzake gezondheid en welzijn. Onze consultancy-diensten worden gecoördineerd door Dr. Ama Kissi en zijn gericht op het adviseren en ondersteunen van organisaties die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers of hulpvragers. 

Wens je ondersteuning bij het uitvoeren van onderzoek op het gebied van diversiteit, inclusie, en welzijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team van wetenschappelijk geschoolde medewerkers met jarenlange ervaring in onderzoek staan klaar om jou te ondersteunen bij het opzetten van onderzoek, het rekruteren van participanten, het analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve data, en het rapporteren van onderzoeksbevindingen op een toegankelijke wijze. 

 

Als multidisciplinaire praktijk vinden wij het aanbieden van kwaliteitsvolle zorg essentieel. Vanuit onze academische-klinische achtergrond en affiliatie van verscheidene van onze medewerkers met de Ugent voeren wij daarom ook geregeld zelf wetenschappelijk onderzoek binnen de eigen praktijk.  

Instellingen, organisaties of bedrijven die reeds beroep hebben gedaan op de onderzoeks -en consultancydiensten van ATUMI consulting in partnerschap met PRAKTIJK50 zijn o.a.

* Victoria Deluxe

* LEVL

* Trix

* OLT Rivierenhof/Arenberg

* Ancienne Belgique

* het Depot.

Contacteer ons